Είστε εδώ:ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21-07-2014
21
Ιούλιος

Ο έτερος αφού εκλέχθηκε με ψήφους της ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ και αφού έγραψε τους ψηφοφόρους - συναδέλφους στα παλαιότερα των υποδημάτων του προσχώρησε εν μία νυκτί για να πάρει την θέση του Γραμματέα Οικονομικού της ΟΜΕ Ο.Τ.Ε.

Συναδέλφισσες/οι

Δύο χρόνια μετά την παράσταση που ανέβασαν οι γυρολόγοι θεατρίνοι με το έργο της Νέας Δάκε διασκεδάζοντας τους εργαζόμενους του Ο.Τ.Ε. αποφάσισαν κατόπιν εντολής του γενικού θεατρικού παραγωγού να γυρίσουν Νέο Έργο αυτή τη φορά με τίτλο Α.Κ.Ε. Ο.Τ.Ε., προσπαθώντας να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους για άλλη μία φορά.

Ως περιφερόμενος θίασος γυρίζουν ανά την επικράτεια μοιράζοντας υποσχέσεις και καθρεφτάκια για ιθαγενείς.

Η κυρία που "αξιοκρατικά" διορίστηκε στον Ο.ΠΑ.Κ.Ε. χωρίς καμία συνδικαλιστική δραστηριότητα και αφού δεν έπεισε την Διοίκηση να την τοποθετήσει σε θέση προϊσταμένης, τώρα εμφανίζεται και μοιράζει ρουσφέτια του Ο.ΠΑ.Κ.Ε. λες και είναι τσιφλίκι της.

Ο έτερος αφού εκλέχθηκε με ψήφους της ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ και αφού έγραψε τους ψηφοφόρους - συναδέλφους στα παλαιότερα των υποδημάτων του προσχώρησε εν μία νυκτί για να πάρει την θέση του Γραμματέα Οικονομικού της ΟΜΕ Ο.Τ.Ε.

Άραγε αυτό εννοούν όταν λένε, ότι ο συνδικαλισμός είναι μεράκι και γίνεται με αίσθημα ευθύνης κόντρα πολλές φορές στα επαγγελματικά και προσωπικά συμφέροντα, όπως γράφουν στην ανακοίνωση τους; Δεν αισθάνονται καμία ντροπή;

Άραγε τι εννοούν και πως το αντιλαμβάνονται όταν λένε ότι ο συνδικαλισμός της ανέξοδης σύγκρουσης προς άγραν μικρορουσφετιών έχει λήξει όταν οι επικεφαλείς της Νέας παράταξης έχουν κάνει χρήση ταξιδίων του εξωτερικού σε Βαρκελώνη, Παρίσι, Ν. Υόρκη δύο και τρείς φορές το έτος.; Εάν έχετε την τόλμη δημοσιοποιήστε τις σχετικές καταστάσεις.

Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από δήθεν ανεξάρτητες κινήσεις εργαζομένων που πατρονάρονται από τον Χαλίφη, ούτε κρύβουμε τις αρχές και τις αξίες μας.

Η ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ είχε και έχει συγκεκριμένη συνδικαλιστική δράση, θέσεις, προτάσεις, διαχρονικούς αγώνες για το καλό των εργαζομένων. Έτσι θα πορευθούμε και το επόμενο διάστημα πιστοί στις αξίες και στις αρχές μας με Ελεύθερη Σκέψη και Ελεύθερη Δράση!!! 

Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ
ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ
Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΑΖΙ" ΚΑΝΕΝΟΣ!!!
ΑΝΗΚΕΙ & ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                 
Π.ΓΑΒΡΙΗΛ   Χ.ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ
Διαβάστηκε 838 φορές

Σχετικά Άρθρα

Επικοινωνία

Τζώρτζ 10, 10677 Αθήνα

E-mail: info@dakepase-ote.gr

Τηλ.: 210 33 00 048

Fax: 210 33 02 199