Είστε εδώ:ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21-01-2011
21
Ιανουάριος

Αγαπητές / οι  συναδέλφισσες /οι

Οι εξελίξεις της χθεσινής διαπραγμάτευσης ( 20/1/11)  κάτω από την πίεση της ΟΜΕ-ΟΤΕ (μετά από εξώδικο που έστειλε στη Διοίκηση), αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την πρόθεση της Διοίκησης από την αρχή των διαπραγματεύσεων για πλήρη ανατροπή των θεσμοθετημένων κατακτήσεων μας μέσω ΣΣΕ  και την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού βάσει της πεπατημένης που ακολουθεί η Deutsche Telecom σε όλες τις χώρες όπου αναπτύσσει δράση καθώς και την πλήρη υποταγή της Διοίκησης στις προσταγές της Κυβέρνησης για συρρίκνωση του μισθολογικού κόστους και στον ΟΤΕ.

Η αδιάλλακτη στάση της Διοίκησης και οι παράλογες απαιτήσεις της , οι οποίες σημειωτέον διαφοροποιούνται προς το χειρότερο σε κάθε συνάντηση με τη διαπραγματευτική ομάδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ, οδηγούν σε πλήρη ρήξη με τους εργαζόμενους και βάζουν σε περιπέτειες τον ΟΤΕ, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο στην οποία το πρώτιστο μέλημα έπρεπε να είναι η αναπτυξιακή πορεία του Οργανισμού, τη στιγμή μάλιστα που η άνοδος της μετοχής του ΟΤΕ δείχνει να ανακτά την παλιά δυναμική του και οι παρεμβάσεις στην ΕΕΤΤ που προκλητικά εμποδίζει τον ΟΤΕ να προσφέρει ποιοτικά και φτηνά προϊόντα στους καταναλωτές,  ευνοώντας τους ανταγωνιστές του.

Αναρωτιόμαστε.

Άραγε ποιόν συμφέρει η διαταραχή της εργασιακής ειρήνης και η αναστάτωση που προκαλείτε στους εργαζόμενους του ΟΤΕ;

Μήπως τους ανταγωνιστές του;

Αντιλαμβάνεστε βέβαια κε Τσαμάζ που οδηγείτε τα πράγματα. Σας είχαμε επιστήσει την προσοχή να πείτε όχι στους φυσικούς εντολοδόχους σας τον κο Παπακωνσταντίνου και την Deutsche Telecom που απαιτούν μειώσεις αποδοχών και προσωπικού  γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ποιοι είναι εμπόδιο στην ανάπτυξη του ΟΤΕ.

Προφανώς μας αγνοήσατε.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι δεν κατανοείτε το απλό , αυτό που διδάσκονται οι πρωτοετείς στις οικονομικές σχολές. Ότι όσο και να συρρικνωθεί το εργασιακό κόστος αν δεν πάρετε μέτρα που θα αυξήσουν τα έσοδα και συνεχίζεται η διαρροή συνδρομητών προς άλλους παρόχους  και όσο το μερίδιο του ΟΤΕ στις ευρυζωνικές υπηρεσίες (που είναι από τους  πρώτιστους παράγοντες εισροής εσόδων ) είναι μικρό, ο ΟΤΕ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε συρρίκνωση.

Σας καλούμε να επανεξετάσετε τη στάση σας και να προσέλθετε στο τραπέζι διαπραγματεύσεων με την ΟΜΕ-ΟΤΕ στη βάση του διεκδικητικού πλαισίου που σας έχει αποστείλει.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα συσπειρωμένους στην ΟΜΕ-ΟΤΕ για να δώσουμε ηχηρή απάντηση στις παράλογες απαιτήσεις της Διοίκησης.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΕ – ΠΑΣΕ ΟΤΕ

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                    Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                                                              Ν.ΦΑΡΜΑΚΗΣ                                                              Π.ΜΟΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 788 φορές

Επικοινωνία

Τζώρτζ 10, 10677 Αθήνα

E-mail: info@dakepase-ote.gr

Τηλ.: 210 33 00 048

Fax: 210 33 02 199