Είστε εδώ:ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18-12-2009
Δεκέμβριος

Κύριοι της Διοίκησης με ημίμετρα, λύσεις δεν δίνονται.

Προτείνετε το σύστημα rotation. Εμείς σαν ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ προτείνουμε την ανακατανομή του προσωπικού, τακτοποίηση των συναδέλφων που προέρχονται από την oteplus.

Πρέπει να καταλάβετε ότι το προσωπικό των ΤΕΚ υπερβάλλει εαυτόν και εσείς απλά κουνάτε τα κεφάλια σας με «δήθεν» κατανόηση.

Αν πραγματικά υπάρχει βούληση από την πλευρά σας να δώσετε λύση δείξτε το. Πρέπει όμως να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι συνάδελφοι των ΤΕΚ και των ΣΥΠ θα είναι οι χαμένοι από αυτό το εγχείρημα.

Πώς είναι δυνατόν κάποιος που θα μετακινηθεί σε ΤΕΚ για 3 εβδομάδες, να μπορέσει να λειτουργήσει;

Ποια θα είναι λοιπόν η προσφορά του; Μάλλον ελάχιστη ή μηδενική.

Μήπως τελικά στο πίσω μέρος του μυαλού σας έχετε λύσεις αντεργατικές τις όποιες ενδεχομένως να προτείνετε με τα τεχνικά αδιέξοδα που δημιουργείτε, προκειμένου να διατηρηθούν οι παχυλοί μισθοί κάποιων; Έχοντας καταργήσει δυστυχώς τη διαβούλευση ο μονόλογος έχει αρχίσει να γίνεται το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα. Με λογικές (αποφασίζουμε και διατάζουμε) οδηγείτε τα πράγματα στα άκρα.

Απλά και ξεκάθαρα σας λέμε ότι εάν θέλετε λύσεις, υπάρχουν, αρκεί να υπάρξει η σχετική βούληση και ειλικρινής διάλογος χωρίς λαϊκισμού ς και αποκλεισμούς.

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι, η ενότητα είναι αυτή που θα μας δώσει μια καλύτερη προοmική. Εάν πέσετε στη παγίδα του βολέματος ή του ξεβολέματος. Εάν επικρατήσουν σκεmικά, (εμείς και οι άλλοι) απλά παίζετε το παιχνίδι άλλων με αποτέλεσμα το μέλλον να είναι ζοφερό για όλους μας.

Συνάδελφοι όλοι μαζί μπορούμε.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΛOΓlKEΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

Σκοπός μας δεν είναι άλλος από την εξεύρεση λύσης με στόχο το μέγιστο όφελος του ΟΤΕ και των εργαζόμενων σ' αυτόν.

Υ.Γ.

Κύριοι συνδικαλισμό στο συνδικάτο δεν μπορείτε να κάνετε και μη μπερδεύετε το ρόλο σας.

Η Γραμματεία της ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ