Είστε εδώ:ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16-10-2013
16
Οκτώβριος

 

« Κι αλευρωμένος ποντικός η γάτα τον γνωρίζει »

Πριν λίγες μέρες κάποιοι συνάδελφοι έκαναν την εμφάνισή τους, επικαλούμενοι το νέο (εδώ γελάμε) καθώς και το αγωνιστικό τους φρόνιμα (εδώ κλαίμε).

Ο επικεφαλής της “καινούριας” παράταξης που θέλουν να εμφανίζουν, συνάδελφος Κωστάρας Βασίλης, σε καμία περίπτωση δεν τεκμηριώνει κάτι τέτοιο.

Αλήθεια ως μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣΕ όλα αυτά τα χρόνια ποιες θέσεις έχει πάρει; Τι προτάσεις έχει κάνει για αγωνιστικές ενέργειες και δράσεις; Τα πρακτικά είναι στη διάθεση κάθε μέλους μας. Μια πρόχειρη αναδημοσίευση είναι:

απόλυτη σιωπή σε όλες τις συνεδριάσεις, κοινώς μούγκα !!!

Ας μας φέρει και τα πρακτικά από την ΟΜΕ-ΟΤΕ όπου συμμετέχει σαν μέλος της Ε.Ε. μήπως και τον αδικούμε.

Αγαπητοί συνάδελφοι, οι καιροί δεν επιτρέπουν την ώρα που ο κόσμος της εργασίας δοκιμάζεται καθημερινά, κάποιοι να φορούν τη μάσκα του “νέου” ενώ στην ουσία μυρίζουν ναφθαλίνη.

Άραγε πώς κατέχουν κάποιοι συνδικαλιστικές καρέκλες; Και ποιοι τους στηρίζουν; Εμείς οπαδοί του λαϊκισμού δεν υπήρξαμε ποτέ και ούτε πρόκειται.

Οι ανακοινώσεις, οι δράσεις μας και τα λεγόμενά μας είναι πάντα στη διάθεση όλων, αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της παράταξής μας.

Υ.Γ.  Σύντομα θα γίνουμε πιο αναλυτικοί για όλους όσους σήμερα τάχθηκαν στο δήθεν , κάνοντας γνωστό στους εργαζόμενους ποιοι είναι και σε τι αποσκοπούν.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ/ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Διαβάστηκε 785 φορές

Επικοινωνία

Τζώρτζ 10, 10677 Αθήνα

E-mail: info@dakepase-ote.gr

Τηλ.: 210 33 00 048

Fax: 210 33 02 199