Είστε εδώ:ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12-09-2014
Σεπτέμβριος

Πάγια διεκδίκηση και διαχρονική θέση της ΔΑΚΕ – ΠΑΣΕ ΟΤΕ είναι η πλήρης και ισότιμη ένταξη στον Όμιλο του ΟΤΕ των συναδέλφων εργαζομένων στην OTEPLUS.

Για την αποκατάσταση της εργασιακής τους σχέσης, οφείλουμε να αγωνιστούμε όλοι μας με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο.

Για εμάς η ένταξη τον συναδέλφων στον ΠΑΣΕ ΟΤΕ δεν γίνεται με λόγια αλλά με έργα,

Αντίθετα, η νεόκοπη αυτοαποκαλούμενη παράταξη της ΑΚΕ – ΠΑΣΕ ΟΤΕ με την προχθεσινή της ανακοίνωση δείχνει να “κόπτεται” αποκλειστικά και μόνο για την ένταξη αυτών των συναδέλφων στον ΠΑΣΕ ΟΤΕ. Γιατί άραγε ενώ ξιφουλκούν για το “δένδρο”, αδρανούν για το “δάσος”;;;;

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι κάποιοι παλεύουν έντιμα για την εργασιακή ζωή των συναδέλφων και κάποιοι παλεύουν απλά για την ψήφο τους!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Υ.Γ. Η ΔΑΚΕ – ΠΑΣΕ ΟΤΕ ευχαριστεί θερμά τη Συντονιστική Επιτροπή της ΑΚΕ – ΠΑΣΕ ΟΤΕ για τη διαφήμιση που προσέφερε τόσο στην παράταξή μας, όσο και στον Πρόεδρό μας προσωπικά. Οι φωνασκίες είναι το ελάχιστο δυνατό συνδικαλιστικό καθήκον απέναντι σε όσους επιχειρούν να τζογάρουν στην εργασιακή ομηρεία των συναδέλφων μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τους εργαζόμενους του ΟΤΕ σαν ανθρώπινες ψυχές και όχι σαν ψηφοδέλτια ή αύξοντα αριθμό στο μητρώο των μελών μας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΔΑΚΕ – ΠΑΣΕ ΟΤΕ