Είστε εδώ:ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08-03-2012
Μάρτιος

Μετά τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών η ΔΑΚΕ – ΠΑΣΕ ΟΤΕ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που την τίμησαν με την ψήφο τους και διαβεβαιώνει τόσο όσους τίμησαν το ψηφοδέλτιο μας αλλά και όσους προτίμησαν άλλη παράταξη ότι θα εντείνει τις προσπάθειες και θα μάχεται καθημερινά με όλες της τις δυνάμεις για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων.

Σήμερα βιώνουμε μια πρωτόγνωρα βάναυση κατάσταση με όλα τα αντεργατικά μέτρα που εκβαραθρώνουν  κατακτήσεις ετών και μας οδηγούν στον εργασιακό μεσαίωνα.

Οι περισσότερες οικογένειες ήδη μετρούν έναν έως δύο ανέργους ξεπερνώντας τις προσδοκίες του Γ.Α.Π για ένα εργαζόμενο ανά οικογένεια. Οι εργαζόμενοι βλέπουν το εισόδημα τους να συρρικνώνεται , η αβεβαιότητα κατατρώγει καθημερινά τον κόσμο που νοιώθει ότι τον οδηγούν σε συνθήκες διαβίωσης τριτοκοσμικές.

Αναμφίβολα η Διοίκηση του ΟΤΕ εκμεταλλεύεται το κλίμα που υπάρχει και επιχειρεί μονομερώς να επιβάλλει αποφάσεις (σπαστό ωράριο στα καταστήματα,  αναδιοργάνωση κ.λ.π) . Επίσης καταστρατηγεί τη ΣΣΕ που υπέγραψε με την ΟΜΕ- ΟΤΕ όταν με έμμεσο, πλάγιο και μη θεμιτό τρόπο θέλει να εφαρμοστεί η περικοπή του 12% στο προσωπικό πρώτης γραμμής αλλά να μην εφαρμοστεί στο προσωπικό που απαρτίζει το ανώτερο management.

Είναι βέβαιο ότι τα προβλήματα θα ενταθούν .

Η ΔΑΚΕ – ΠΑΣΕ ΟΤΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους συσπειρωμένους στα συνδικάτα σε επαγρύπνηση  να συνεχίσουμε τον αγώνα αντίστασης, για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

ΓΙΑ ΤΗ Δ.Α.Κ.Ε. ΠΑ.Σ.Ε. Ο.Τ.Ε

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                           ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ