Είστε εδώ:ΑρχικήΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01-04-2014
Απρίλιος

Αιδώς Αργείοι

Οι εργαζόμενοι δεν είναι αντικείμενα

Συναδέλφισσες/ οι

Μετά από καταγγελίες συναδέλφων έχουμε λάβει γνώση ότι στελέχη της επιχείρησης πιέζουν προϊσταμένους καταστημάτων προκειμένου να χαμηλώσουν βαθμολογίες προς τα κάτω ή και να αυξήσουν βαθμολογίες  σε ορισμένους ώστε να μπορέσουν με άνεση να επιλέξουν τους αρεστούς για τις θέσεις ευθύνης που έχουν προκύψει μετά από την τελευταία εθελούσια έξοδο.

Πάντοτε πιστεύαμε ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, πάντα ζητάγαμε αρχές και κανόνες να διέπουν το πνεύμα της εταιρείας κάτι που βλέπουμε ότι δυστυχώς δεν συμβαίνει. Διαμηνύουμε προς την Διοίκηση ότι με αυτή την τακτική και πρακτική το μόνο που δεν θα πετύχει είναι να κάνει τον ΟΤΕ μια μοντέρνα επιχείρηση του 21ου αιώνα.

Αυτό ενισχύεται και από το ότι η ίδια λογική διέπει και τα Τηλεφωνικά Κέντρα του Ο.Τ.Ε όπου και εκεί χωρίς κανένα κατ' ουσίαν κριτήριο, αλλά τελείως επιλεκτικά (θυμίζοντας μας άλλες εποχές) συνάδελφοι 4ωροι έγιναν 6ωροι, και 6ωροι, που έγιναν 8ωροι.

Ζητάμε από τον ΠΑ.Σ.Ε.  Ο.Τ.Ε. να πάρει θέση και για τα δύο αυτά ζητήματα.

Ρωτάμε την Διοίκηση να μας κάνει κοινωνούς της λογικής της, παραθέτοντας μας τα κριτήρια επιλογής αυτών των συναδέλφων.

Συνάδελφοι σε καμία περίπτωση μην πέσετε θύματα της λογικής  <<Διαίρει και Βασίλευε>> κάτι που εφαρμόζει σταθερά η Διοίκηση.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑ.Σ.Ε. Ο.Τ.Ε

ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΤΗ Δ.Α.Κ.Ε. ΠΑ.Σ.Ε. Ο.Τ.Ε.

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας